Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

Vibrator Panty Vibe Crushious Mobula

Product Code: EX22612 | EAN Code: 7403254157743
€52.95
You'll earn 52 for this item
In Stock! Delivery: 5-7 days
Discreet Packaging
Gift Wrapping
Safe online purchase

Highlights

Brand: Crushious

Description

Vibrator Panty Vibe Crushious Mobula je izdelan za ženske, ki se ne bojijo čutiti. Mobula je v prvi vrsti hlačni vibrator, ki ga boste z veseljem nosile med domačimi opravili ali na romantični večerji. Zaradi njegove oblike pa je odličen tudi za uporabo med predigro in spolnim odnosom kot stimulator klitorisa, saj je njegovih zmogljivosti resnično škoda, da bi bile v uporabi le občasno.

Mobula je opremljen z močnim motorčkom, ki nudi kar 9 različnih funkcij vibriranja in 9 funkcij inovativnega pulziranja. Vse to pa enostavno upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom, ki ga lahko zaupate tudi vašemu partnerju.

Ker je vodoodporen ga brez skrbi lahko uporabljate tudi v kadi ali pod prho. Vibrator je izdelan iz silikona, varen za telo, brez ftalatov in lateksa. Vgrajeno polnilno baterijo enostavno napolnite s priloženim kablom USB. Za eno polnjenje potrebuje približno 90 minut, prvo polnjenje pa bo trajalo približno 2 uri. S polno baterijo vas bo razvajal približno 60 minut.

Daljinski upravljalnik za delovanje uporablja gumbno baterijo CR2032, ki je priložena. Doseg upravljalnika je 10-15m v odprtih prostorih, le ta pa ni vodoodporen zato ga ne uporabljajte v kadi, pod prho in ga ne čistite pod tekočo vodo.

Namig: Vibrator lahko uporabite tudi med predigro ali spolnim odnosom kot stimulator klitorisa.

Čiščenje vibratorja je enostavno pod mlačno vodo s kančkom nežnega mila. Za popolno higieno priporočamo uporabo čistila erotičnih pripomočkov. Daljinski upravljalnik očistite z vlažno krpo.

Customer Reviews

  • There are no reviews for this product yet. Be the first one to write a review.

Write Your Own Review