Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

Nipple Suckers

Sesalniki za prsi, oziroma "nipple suckers" so namenjeni draženju tvojih bradavičk in njihove občutljivosti ter dovzetnosti za stimulacijo

Tako kot sponke za prsi, tudi sesalniki pospešijo pretok krvi v tvoje bradavičke, zaradi česar postanejo še bolj občutljive in dovzetne za različne dražljaje. V nasprotju s prejšnjo kategorijo pa niso tako zastrašujoča igrača ter običajno ne povzročajo občutkov bolečine. Na prsni bradavici namreč le ustvarjajo vakuum, s katerim jo povečajo, stiskajo pa je ne.

Prav tako gre za zelo nežno sesanje, pri večini sesalnikov za prsi pa žal nimaš nadzora nad intenziteto vakuuma, ki ga igračka daje. Igračka je popolnoma varna in ne izgleda strašno, zato je odlična izbira, če iščeš nekaj, za prvo stimulacijo prsi. 

Read More Hide Text