Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

Shop By

Material

Color

Size

Brand

Waterproof

Vibration power

Vibrations

Operation

Charger

Flexible

For Her

Čeprav v trgovini z erotičnimi pripomočki še vedno prevladujejo moški, pa je zagotovo kategorija Za njo najbolj zaželena in založena v naši trgovini.

Morda k dejstvu, da je večji del izdelkov namenjenih ženskim orgazmom in užitkom izhaja iz tega, da so te tudi bolj zahtevne. Verjetno se vsi strinjamo, da moški za stimulacijo potrebujejo precej manj kot večina žensk in da je doživljanje orgazma pri ženskah daljši in globji proces, kot pri moških.

S tem seveda ni nič narobe. Smo pač drugačni. Predlagam ti, da nadaljuješ z branjem in odkriješ, kaj vse je za doseganje vrhunca na voljo ženskam danes.

Read More Hide Text