Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

Shapewear

Počutje v lastnem telesu je v kontekstu spolnosti ključnega pomena. Kako doživljamo in čutimo svoje telo bo imelo vpliv na našo samozavest, posledično pa tudi na dogajanje v spalnici. V tej kategoriji najdeš oblačila za oblikovanje postave, ki ti bodo pomagala pri dvigu samozavesti.

Oblačila za oblikovanje postave so zasnovana tako, da ustvarijo iluzijo vitkejšega telesa. So izjemno udobna za nošenje, saj so izdelana iz mehkih in raztegljivih materialov. Nosiš jih lahko pod različnimi oblačili, primerni so za vsakodnevno rabo in za posebne priložnosti. Torej, lahko jih nosiš v službi, doma, po opravkih, ali pa na praznovanjih, kakor želiš.

Read More Hide Text