Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

Penis Pumps

Pumpica za penis je poznana tudi pod imenom črpalka za penis ali erekcijska črpalka. Gre za erotični pripomoček, ki se namesti preko penisa ter z vakumom pospešuje cirkulacijo krvi v moškem spolnem organu. Na ta način poveča in otrdi erekcijo, hkrati pa prepreči morebitne težave z impotenco. Z dolgotrajno rabo obstaja tudi možnost povečanja samega penisa.

V osnovi gre za plastični valj, ki ga namestiš na penis. S sesanjem ustvariš vakum, zaradi katerega se žile v penisu razširijo. Tako vanj priteče več krvi. Rezultat je večji penis ter močnejša erekcija. Poleg tega je erekcijska črpalka tudi priljubljena seks igračka za masturbacijo. S prilagajanjem moči sesanja in z različnim gibanjem lahko simuliraš oralni užitek.

Read More Hide Text