Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

Vibracijski obroček Satisfyer Swordsman zelen

Product Code: D-231810 | EAN Code: 4061504018416
€39.95
You'll earn 39 for this item
In Stock! Delivery: 5-7 days
Discreet Packaging
Gift Wrapping
Safe online purchase

Highlights

Brand: Satisfyer
Color: Green
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Suitable for: Men
Suitable lubricant: Water based
Flexible: Yes
Easy to clean: Yes
Waterproof: Yes
Speed modes: 12
Suitable for couples: Men + Woman
Stimulation: Clitoral stimulation, Penis stimulation

Description

Vibracijski obroček za penis Satisfyer Swordsman z nastavljivo velikostjo okrepi erekcijo in zahvaljujoč učinku zastoja krvi podaljša ljubljenje. Obsežen, valovit stimulator klitorisa iz silikona hkrati stimulira oba partnerja z intenzivnimi vibracijami.

Satisfyer Swordsman: Nastavljiv obroček za penis

Z izdelkom Satisfyer Swordsman iz silikona, lahko uživaš v učinku zastoja krvi, ki podaljša ljubljenje tako zate kot za tvojo ljubljeno osebo in ti zagotovi izjemno erekcijo! Ker je zahvaljujoč drsniku mogoče prilagoditi velikost silikonskega obročka za penis, je zlasti primeren za začetnike, ki iščejo ustrezen obroček. Obsežni stimulator z valovito strukturo bo razvajal tebe in tvojo ljubljeno osebo z 12 vibracijskimi programi, ki jih lahko enostavno upravljaš z gumbom z enim dotikom. Stimulator klitorisa je ob vsakem potisku na pravem mestu.

Še bolj zabavne igrice s Satisfyer Swordsman

Ker je obroček za penis izdelan iz silikona, je izjemno prožen in nežen ob stiku s kožo. Poleg tega je prinašalec užitka vodoodporen (IPX7) – zato te ne bo le spremljal v vlažnih območjih, kot sta kopalna kad ali tuš, ampak ga je mogoče enostavno očistiti.. Po številnih urah zabave lahko integrirane baterije ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

Čiščenje je popolnoma enostavno s toplo vodo in blagim milom – z nekaj pritiski na razpršilec čistila za erotične izdelke lahko material dodatno razkužiš pred in po vsaki uporabi.

Customer Reviews

  • There are no reviews for this product yet. Be the first one to write a review.

Write Your Own Review