Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

Vibrator LELO Ida, črn

Product Code: 7435 | EAN Code: 7350022277434

€179.00
+ Free Shipping
You'll earn 179 for this item
In Stock! Delivery: 5-7 days
Discreet Packaging
Gift Wrapping
Safe online purchase

Highlights

Brand: LELO
Color: Black
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Suitable for: Women
Phthalate free: Yes
Flexible: No
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Run time: 2 uri
Charging Time: 2 uri
Battery type: 2x AAA
Charger: House plug

Description

Za pustolovske pare, ki iščejo višjo stopnjo razburljivosti, je vibrator LELO Ida odlična izbira, saj obljublja najboljši seks vajinega življenja. Daljinsko voden vibrator, ki ga med seksom nosi ženska, vama omogoča, da si delita močne vibracije in intenzivne vibracije v notranjosti.

Pregrešno razkošen in zasnovan za užitek. Vibrator LELO Ida združuje svilnato gladko obliko, vznemirljive načine vibracij, preprosto brezžično upravljanje in razburljivo SenseMotion tehnologijo, da igrice spremeni v interaktivno doživetje, ki ga še nista izkusila.

Kaj dobiš z vibratorjem LELO Ida

  • Posebna oblika za natančno masažo G-točke in klitorisa
  • Vibrator s katerim lahko hkrati uživa ti in tvoj partner
  • 100 % vodoodpornost
  • 6 vibracijskih vzorcev + 2 nastavitvi SenseMotion
  • Premikajoča glava vibratorja
  • Daljinsko upravljanje – doseg do 12 m
  • Odličen silikon, ki je varen za telo
  • Preprosto vzdrževanje izdelka
  • Priročna vrečka za shranjevanje

Kako ga uporabiti

Mišljeno je, da ga nosiš med seksom ali predigro, vendar je nedvomno primeren tudi za odlične solo užitke. Ida je oblikovana v elegantno ukrivljeno osnovo, ki se konča z veliko okroglo bazo, ki se odlično prilega ob vulvo in klitoris. Zasnovan je tako, da nudi osupljivo notranjo in G-spot stimulacijo med spolnim odnosom. LELO Ida se stisne ob žensko telo in pusti dovolj prostora za partnerja.

Absolutno fantastičen občutek, ko se gred vrti in nudi globoko masažo v vznemirjujočih nenehnih krogih, s katerimi stimulira zgornjo steno nožnice in G-točko, hkrati pa nudi edinstven občutek za penis. Med penetracijo zunanji stimulator zagotovi enakomeren, popolnoma prilagodljiv užitek za klitoris, ki praktično zagotovi orgazem.

Začnita 
Ustvarita vzdušje. Dotikajta se, poljubljajta, božajta in začnita raziskovati telesi drug drugega.

Zbližajta se
Pustita, da vas občutki popolnoma prevzamejo. Pustita, da se vzburjenje počasi stopnjuje.

Doživita skupen vrhunec 
Dovolita, da vaju vajina strast in občutki preplavijo, nato pa uživajta v skupnem vrhuncu.

 

Nastavitve

Na voljo je 6 vibracijskih vzorcev, pulziranje in stopnjevanje, poleg nenehne krožne masaže – kar ne morejo čakati, da jih raziščeš. Med njimi lahko preprosto izbiraš z gumbi na pritisk, ki so vgrajeni v svilnat silikon na stranici daljinskega upravljalnika. Poleg teh šestih vznemirljivih vzorcev sta tudi dve neverjetni SenseMotion nastavitvi, ki vibrator postavita v popolnoma neraziskano, razburljivo področje interaktivnih užitkov.

SenseMotion

Ti ali tvoj partner bosta imela možnost pospešiti ali upočasniti stimulacijo tako, da upravljalnik obračaš v roki, ali pa roko premikaš naprej in nazaj oziroma gor in dol pri različnih hitrostih. Ko ga držiš horizontalno, so stimulacije nežne in dražljive, ko pa ga začneš obračati, se začne intenzivnost stopnjevati – in najboljši del, vibrira tudi daljinski upravljalnik, kar omogoča, da si občutek zares delita, ali pa tudi tega uporabita kot stimulator na eni izmed erogenih con. Daljinski upravljalnik ima doseg do 12 metrov, kar omogoča izjemno svobodo gibanja. Če ga ne želita uporabiti, je na samem vibratorju ločen vmesnik, s katerim lahko izbiraš med vibracijskimi načini.

Kako deluje in iz česa je narejen

Oba dela vibratorja sta, kot večina izdelkov LELO, narejena iz zelo higieničnega in kakovostnega silikona, ki je hipoalergenski, neverjetno vzdržljiv in popolnoma varen za telo. Zaradi tega ne potrebuje veliko vzdrževanja, med uporabo pa je priporočeno, da uporabiš lubrikant na vodni osnovi (izogibaj se tistih na silikonski osnovi, saj poškodujejo površino vibratorja). Prav tako vibratorja ne hrani zraven drugih igračk iz silikona, priložena pa je priročna mehka satenasta vrečka za njegovo shranjevanje, ki ga bo ohranila čistega. Vstavljiv del vibratorja Ida napaja litij-ionska baterija, ki jo lahko napolniš s priloženim kablom (polnjenje traja približno dve uri - ko je poln, bela lučka preneha utripati). Eno polnjenje omogoča do dve uri neprestane uporabe, potem pa je potrebno ponovno polnjenje. Daljinski upravljalnik uporablja dve AAA bateriji, ki bosta zadostovali za približno 10 ur, potem pa jih bo treba zamenjati.

Vključena je tudi knjižica z navodili, ki bolj natančno opiše potrebno nego in vsebuje nekaj nasvetov, s katerimi boste dobili največ užitkov iz vaše nove LELO igračke.

Video

Customer Reviews

  • There are no reviews for this product yet. Be the first one to write a review.

Write Your Own Review