Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

Menu

Libido

Težave v razmerju, utrujenost, stres ali zdravstvene težave lahko zmanjšajo željo po spolnosti. Ne glede na to, ali si ženska ali moški, je pomembno preizkusiti tako kratkoročne kot dolgoročne načine za povečanje libida. S tem poskrbiš v prvi vrsti zase in seveda za zadovoljstvo partnerja.

Ženske se iskanju razloga za upad libida načeloma izogibajo, saj jih je sram te teme. Moški pa izgubo spolnega poželenja enostavno zamolčijo, ker mislijo, da je s tem zmanjšana njihova moškost in se bojijo, da bodo s strani družbe zasmehovani in obrekovani. Če pride do upada libida, je najbolj pomembno, da se partnerja o tem pogovorita in poskusita vzbuditi željo in strast tako v sebi kot v partnerju, sicer uspeha ne bo.

Leggi di più Hide Text