Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

Menu

Navadni masturbatorji

Navadni masturbatorji so spolni pripomočki za moške v obliki tulca ali ročne svetilke. Njihova notranjost je oblikovana kot kopija vagine, ust ali anusa prave ženske. Še boljše pa je, da imajo v notranjosti še dodatne izboklinice, valove, rebra in še sto drugih notranjih struktur, ki bodo še povečale stimulacijo tvojega penisa in s tem tvoj užitek. Orgazem boš doživel v rekordnem času!

Navadni masturbatorji delujejo ročno, torej jih moraš premikat gor in dol za stimulacijo, kot pri ročni masturbaciji. So iz zelo mehkih in udobnih silikonskih materialov, ki ti dajo občutek, ki je zelo podoben kot pri penetraciji pri seksu.

Leggi di più Hide Text