Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

Menu

Vibrator Crushious Classic Vibe srebrn

Codice prodotto: EX19205 | Codice EAN: 799632355458
7,95 €
Con l'acquisto di questo prodotto ottieni 7 punti fedeltà.
Disponibile! Delivery: 5-7 days
Imballaggio discreto
Gift Wrapping
Safe online purchase

Caratteristiche

Brand: Crushious

Descrizione

Vibrator Crushious Classic Vibe se bo odlično izkazal kot vaš prvi vibrator ali pa kot nadgradnja vaše zbirke erotični igračk. S svojimi 17,5cm bo zadovoljil vaše potrebe saj se vibracije porazdelijo po celotni dolžini vibratorja in nudijo prijetno stimulacijo.

Motorček v notranjosti vibratorja je izredno močan, a še vedno tih da ga lahko uporabljate tudi tam kjer so stene bolj tanke. Za vklop in izklop ima na spodnjem delu priročen pokrovček, ki ga le zavrtite in z njim obenem regulirate hitrost vibracij.

Classic Vibe je izdelan iz ABS plastike, ki je prijazna do telesa in enostavna za vzdrževanje. Za boljšo izkušnjo svetujemo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, saj bi silikonski lahko poškodoval material vibratorja. Po končani uporabi vibrator lahko enostavno očistite pod tekočo vodo z nekaj mila ali s čistilom za erotične igračke.

Vibrator Cushious Classic Vibe za delovanje potrebuje dve AA bateriji, ki nista priloženi.

Recensioni utenti

  • Non ci sono ancora opinioni su questo prodotto. Sii il primo a commentare.

Scrivi la tua recensione