Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

Vibrator LELO - Tara, moder

Product Code: 7489 | EAN Code: 7350022277489

€129.00
+ Free Shipping
You'll earn 129 for this item
In Stock! Delivery: 5-7 days
Discreet Packaging
Gift Wrapping
Safe online purchase

Highlights

Brand: LELO
Color: Blue
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Length: 9 cm
Insertable depth: 8 cm
Suitable for: Women
Phthalate free: Yes
Travel ready: Yes
Batteries: Not necessary for use
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Run time: 2 uri
Charging Time: 2 uri
Charger: USB plug

Description

Čas je, da se pridružita revoluciji

Za uživalske pare, ki želijo deliti edinstvene občutke, ki jih še nikoli niso delili, je vibrator LELO Tara odlična izbira, saj ponuja unikaten način za povečevanje užitka med seksom.

Tara prinaša popolnoma nove občutke v spalnico: vrtenje, kroženje in vibriranje v notranjosti, med spolnim odnosom pa vama ponuja najbolj zadovoljiv orgazem, ki si ga lahko delita.

Tara je pregrešno razkošen vibrator za pare, ki dvigne intimnost na inovativno raven polno užitka. Združuje svilnato gladko obliko z odličnimi vibracijskimi vzorci in edinstvenimi notranjimi vibracijami.

Kaj dobiš z vibratorjem LELO Tara

  • Posebna oblika za natančno masažo G-točke in klitorisa
  • Vibrator s katerim lahko hkrati uživa ti in tvoj partner
  • 100 % vodoodpornost 6 vibracijskih vzorcev
  • Premikajoča glava vibratorja
  • Zaklep gumbov, za varno prenašanje
  • Polnjenje preko USB kabla
  • Odličen silikon, ki je varen za telo
  • Preprosto vzdrževanje izdelka
  • Priročna vrečka za shranjevanje

Kako ga uporabiti

Mišljeno je, da ga nosiš med seksom ali predigro, vendar je nedvomno primeren tudi za odlične solo užitke. Tara je oblikovana v elegantno ukrivljeno osnovo, ki se konča z veliko okroglo bazo, ki se odlično prilega ob vulvo in klitoris. Zasnovan je tako, da nudi osupljivo notranjo in G-spot stimulacijo med spolnim odnosom. LELO Tara se stisne ob žensko telo in pusti dovolj prostora za partnerja.

Absolutno fantastičen občutek, ko se gred vrti in nudi globoko masažo v vznemirjujočih nenehnih krogih, s katerimi stimulira zgornjo steno nožnice in G-točko, hkrati pa nudi edinstven občutek za penis. Med penetracijo zunanji stimulator zagotovi enakomeren, popolnoma prilagodljiv užitek za klitoris, ki praktično zagotovi orgazem.

klitoris, ki praktično zagotovi orgazem.

Začnita 
Ustvarita vzdušje. Dotikajta se, poljubljajta, božajta in začnita raziskovati telesi drug drugega.

Zbližajta se
Pustita, da vas občutki popolnoma prevzamejo. Pustita, da se vzburjenje počasi stopnjuje.

Doživita skupen vrhunec 
Dovolita, da vaju vajina strast in občutki preplavijo, nato pa uživajta v skupnem vrhuncu.

 

Nastavitve

Na voljo je 6 vibracijskih vzorcev, pulziranje in stopnjevanje, poleg nenehne krožne masaže – kar ne morejo čakati, da jih raziščeš. Med njimi lahko preprosto izbiraš z gumbi na pritisk, ki so vgrajeni v svilnat silikon na zunanji strani vibratorja. Čeprav notranji del nadaljuje svoje vrtenje pri enakomerni hitrosti, kombinacija stopnjujočih, pulzirajočih ali dražilnih vibracij, ki so usmerjenje na najobčutljivejše zunanje dele vagine, poskrbi za neverjetno in očarljivo stimulacijo.

Odličen za potovanja, saj se lahko gumbi za upravljanje zaklenejo in tako preprečijo prižig v neprimernem trenutku.

Kako deluje in iz česa je narejen

Vibrator Tara je, kot večina izdelkov LELO, narejen iz zelo higieničnega in kakovostnega silikona, ki je hipoalergenski, neverjetno vzdržljiv in popolnoma varen za telo. Zaradi tega ne potrebuje veliko vzdrževanja, med uporabo pa je priporočeno, da uporabiš lubrikant na vodni osnovi (izogibaj se tistih na silikonski osnovi, saj poškodujejo površino vibratorja). Prav tako vibratorja ne hrani zraven drugih igračk iz silikona, priložena pa je priročna mehka satenasta vrečka za njegovo shranjevanje, ki ga bo ohranila čistega. Njegova drobna oblika je ergonomična in primerna za uporabnike vseh stopenj izkušenosti.

Ta vibrator se polni preko USB kabla, kar pomeni, da ga lahko napolnite z vsakim prostim USB izhodom ali kompatibilnim polnilcem. Dvourno polnjenje bo omogočilo do dve uri neprekinjene uporabe ali do 90 dni stanja v pripravljenosti.

Vključena je tudi knjižica z navodili, ki bolj natančno opišejo potrebno nego in dajo nekaj nasvetov, s katerimi boste dobili največ užitkov iz vaše nove LELO igračke.

Customer Reviews

  • There are no reviews for this product yet. Be the first one to write a review.

Write Your Own Review