Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

Vibrator LELO - Ina 2, vijoličen

Product Code: 7633 | EAN Code: 7350022277632

€169.00
+ Free Shipping
You'll earn 169 for this item
In Stock! Delivery: 5-7 days
Discreet Packaging
Gift Wrapping
Safe online purchase

Highlights

Brand: LELO
Color: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Length: 20 cm
Insertable depth: 11 cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Travel ready: Yes
Batteries: Not necessary for use
Flexible: No
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Run time: 4 ure
Charging Time: 2 uri
Charger: House plug

Description

Za ženske, ki si želijo popolnoma novega orgazmičnega užitka. Vibrator Ina 2 ponuja sveti gral spolnega zadovoljstva - mešani orgazem. Inovativna in edinstvena oblika vibratorja Ina 2 je spremenila način našega razmišljanja o rabbit vibratorjih in bo revolucionirala tvoj pogled na užitek.

Glavne značilnosti vibratorja LELO Ina 2

  • Hitrejše do bolj močnega orgazma
  • 2 močna motorja za 2x močnejšo stimulacijo
  • 8 vibracijskih vzorcev
  • 100 % vodoodporen
  • Polnjiv
Draži
Naj se pričakovanje stopnjuje. Predstavljaj si, da se dražiš in razvajaš.
Razvajaj
Začni se raziskovati, tvoje telo, tvoje čute. Prisluhni svojemu telesu in vodi svoje roke na pravo mesto.
Vznemiri
Upočasni in spet pospeši, dokler se tvoje telo ne trese in te prevzame vrhunec 

 

Ina 2 je nova in izboljšana različica LELO rabbit vibratorja, ki nudi tako dobre občutke, kot je videti. Novi motorčki so 100 % močnejši in oddajajo vibracije v 8 različnih nastavitvah. Bil je tudi nekoliko podaljšan, kar je omogočilo bolj globoko stimulacijo, medtem ko upogljiv "rabbit" nudi izvrstno stimulacijo. Izdelan je iz gladkega, telesu prijaznega, silikona in je popolnoma vodoodporen, tako da ga lahko uporabiš tudi v kadi ali pod prho. Nudil ti bo val za valom nepozabnih užitkov, kadarkoli si jih zaželiš.

Uporabljaš lahko lubrikante na vodni osnovi, izogibaj pa se silikonskim in drugim igračkam, ki so narejene iz silikona, ker stik z njimi počasi uničuje njegovo površino. Za čiščenje uporabi antibakterijsko čistilo za igračke. Vibrator je polnjiv in po vsakem polnjenju nudi do 4 ure neprekinjene uporabe, med uporabami pa zdrži približno 90 dni.

Hitrost in intenzivnost vibracij lahko preprosto nadziraš z intuitivnimi gumbi, ki jih lahko tudi zakleneš in tako omogočiš varno in diskretno prenašanje v vsakem trenutku. Poleg tega je predstavljen v elegantni darilni škatli, v kateri dobiš tudi čudovito satenasto vrečko za shranjevanje, polnilni kabel in navodila za uporabo.

Video

Customer Reviews

  • There are no reviews for this product yet. Be the first one to write a review.

Write Your Own Review