Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

Poliži

Zakaj bi usta uporabil_a samo, da rečeš “ljubim te”?

Ah ja, čudesa, ki jih zmorejo naša usta. To valentinovo se še posebej potrudi pri lizanju vsakega kotička svojega partnerja, tudi tistega, kjer je najbolj občutljiv_a. No, še posebej tistega.

Poglej si izdelke, s katerim lahko pričaraš popolnoma drugačno izkušnjo oralnega seksa, kot so listki s hladilnim učinkom, balzami za ustnice, ki še dodatno navlažijo usta, razni slastni lubrikanti z okusom in podobno.

Z izdelki iz te kategorije bo najboljši oralni seks doslej imel obojestranski učinek. Imamo pa še nekaj posebnega za punce: Če na dan ljubezni slaviš sama sebe (as you should!), v tej kategoriji najdeš tudi igračke, ki simulirajo lizanje.

Slow Sex

Oral Sex Strips

€5.95
Delivery: 1-2 days
More Details
Bijoux Indiscrets

Oral Pleasure Mints - Peppermint

€5.95
Delivery: 1-2 days
More Details
Slow Sex

Mouthwatering Spray - 13 ml

€18.95
Delivery: 1-2 days
More Details
Slow Sex

Oral Sex Balm - 10 ml

€15.95
Delivery: 1-2 days
More Details