Privacy Policy

We personalize page content based on your activity on the page. This allows us to first show you the most interesting and relevant content and products for you. By clicking on "I understand" or on any other link outside this message you are consenting to the use of cookies and the use of collected data for the purposes of personalization, targeted advertising activities on social networks and other websites. Personalization and targeted advertising can be turned off at any time in the Privacy settings.

You have no items in your shopping cart.
Menu

LELO HEX kondomi - 12 kom

Product Code: 2495 | EAN Code: 7350075022494

€19.90
You'll earn 19 for this item
In Stock! Delivery: 1-2 days
Discreet Packaging
Gift Wrapping
Safe online purchase

Highlights

Brand: LELO
Color: Transparent
Quantity: 12 kom
Length: 180mm
Material: Latex
Condom Size: Medium
Condom Characteristics: Extra stimulating
Condom Thickness: Normal
Condom Structure: Varied structure
Suitable for: Men

Description

Naš svet se je spremenil. Kondomi se niso. Do sedaj!

LELO HEX kondomi se ponašajo z neverjetno močjo, tankostjo in občutki, ki so rezultate njihove heksagonalne strukture.

HEX so prva velika inovacija v svetu kondomov zadnjega časa, zaradi česar jih mediji po celem svetu imenujejo za enega najpomembnejših napredkov v tehnologiji kondomov v zadnjih 70 letih! Ne preseneča dejstvo, da je bilo v le nekaj tednih po predstavitvi po svetu prodanih že več kot 600.000 LELO HEX kondomov.

Moč in užitek

Že narava je sama ugotovila, da je heksagonalna (šestkotna) oblika ena izmed najtrdnejših in uporabnih oblik, ki jih lahko dosežemo.

Čebelje satje in kačje luske so z razlogom oblikovane v obliko pravilnih šestkotnikov. Šestkotniki so močni, simetrični, enakomerni in se lepo skladajo. Heksagoni so ena najboljših oblik, ki jih poznamo, če želimo nekaj naresti čim bolj trdno in obenem izredno lahko.

Ni čudno, da je grafen, najtanjši in najmočnejši material, ki ga imamo, oblikovan v šestkotnik. Od tukaj so strokovnjaki LELO dobili navdih in po skupno 7 letih raziskav in testiranj predstavili HEX kondom.

Užitek narave

Vsak HEX kondom je sestavljen iz 350 individualnih šestkotnikov, ki tvorijo celoto. Ta oblika je skopirana na notranji strani kondoma, ki tako prinaša neverjetne užitke. Sama struktura in tankost kondoma pa dovoljuje, da se toplota teles prenaša iz enega na drugega partnerja, kar ustvari še bolj občutljivo in intimno spolno izkušnjo.

Po zunanji strani je kondom popolnoma gladek, z notranje strani pa se čutijo heksagoni.

Kondomi HEX so ultra-tanke izdelave s povprečno debelino 0,045 milimetrov. Njihova velikost - 180 mm dolžine in 54 mm širine - zagotavlja udobno prileganje za povprečne velikosti penisa.

lelo-hex-odpiranje lelo-hex-odprt lelo-hex-natikanje
Kondom z lahkoto odprete, ovitek ne drsi

Kondom je rahlo lubriciran za popoln užitek

Kondom se vsakič gladko odvije.

Kako varni so HEX kondomi?

LELO HEX kondomi ne le izpolnjujejo vse mednarodne standarde, temveč jih celo presegajo. Poleg tega proizvajalec prav vsak kondom posamezno elektronsko kakovostno preveri pred odpošiljanjem.

HEX kondomi prav tako ne vsebujejo kakršnihkoli spermicidov.

Kondomi ne vsebujejo nobenih živalskih derivatov, zato so tudi veganom prijazni.

V paketu dobite 12 kondomov.

Video

Customer Reviews

  • There are no reviews for this product yet. Be the first one to write a review.

Write Your Own Review